Ajankohtaista


Psykososiaalisen tuen päällikön uusi tehtävä

 

Pirkanmaan Hoitokodissa avataan 1.10.2019 psykososiaalisen tuen päällikön tehtävä. Tehtävän pätevyysvaatimuksena on psykologin tai Valviran vahvistaman psykoterapeutin koulutus. Noudatettava työaikamuoto on jaksotyö ja tehtävä on puolipäiväinen 50% työajalla. Tehtävissä edellytetään Hoitokodilla työskentelyä 2-3 päivänä viikossa sopimuksen mukaan.


Vastuualueena on potilaiden ja läheisten tukeminen kuoleman kohtaamisessa erilaisten ryhmätoimintojen ja yksilötyöskentelyn kautta. Lisäksi tehtävässä edellytetään valmiuksia työn kehittämiseen ja toimimiseen kouluttajan tehtävissä. Psykososiaalisen tuen päällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä Hoitokodin sosiaalityöntekijän ja muun moniammatillisen työryhmän kanssa.


Hoitokodilla halutaan osana hoitoa huomioida potilaan läheiset ja tukea heitä paitsi surussa ja luopumisessa, myös uudelleenohjautumisessa heidän läheisensä kuoleman jälkeen. Tätä varten on olemassa erilaisia ryhmätoimintoja joita psykososiaalisen tuen tulevan päällikön halutaan olevan kehittämässä. Erityisenä painoalueena Hoitokodilla halutaan kehittää lasten ja nuorten kanssa tehtävää työtä. Yhtenä osa-alueena korostuu potilaiden eksistentiaalisen ahdistuksen hoito sekä henkisiin ja hengellisiin tarpeisiin vastaaminen. Sairaalasielunhoidolliset valmiudet katsotaan eduksi.
 

Työsi tueksi saat kokeneen, syvällistä erityisosaamista omaavan ja sitoutuneen moniammatillisen tiimin. Teet työtä ketterässä organisaatiossa, kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työajat ovat neuvoteltavissa yksilöllisesti. Tehtävä antaa hienon mahdollisuuden olla kärkijoukossa kehittämässä erityisen vaativan tason saattohoidon palveluita Suomessa.

 

Hakemukset: 31.8.19 mennessä anu.kartovaara(at)pirkanmaanhoitokoti.fi
Lisätiedot: Anu Kartovaara puh: 050 364 61 81

Pirkanmaan Hoitokodin vuosikertomus v. 2018

PDF-tiedostoPirkanmaanHoitokoti_VSK_2018.pdf (4.2 MB)
Vuosikertomus 2018

Vielä pienen hetken vierelläsi

Jenny Timosen dokumenttielokuva, jossa mukana kolme Pirkanmaan Hoitokodin saattohoitajaa. Elokuvan voit ostaa Suomalaisesta elokuvakaupasta tai Pirkanmaan Hoitokodin pääaulasta. Voit katsoa klippejä elokuvasta Aamulehden verkkosivuilta. Artikkeliin pääset tästä.