Ajankohtaista

Pirkanmaan Hoitokodin vuosikertomus v. 2018

PDF-tiedostoPirkanmaanHoitokoti_VSK_2018.pdf (4.2 MB)
Vuosikertomus 2018

Avoimet työpaikat:

Fysioterapeutin vakituinen, osa-aikainen työ, 50% työaika

Hakuaika 1.-21.5.2019. Lisätiedot: mol.fi

 

Avoimet työpaikat:

Etsimme nyt kesätöihin hoitoapulaista kuusihenkiseen työryhmään.

Ilmoitus:  https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9835863

 

 

Anu Kartovaara Hoitokodin johtajaksi

 

Pirkanmaan Hoitokodin johtajaksi on valittu 1.8.2018 alkaen sairaanhoitaja YAMK Anu Kartovaara. Hän on 43-vuotias, viime vuodet hoitotyön esimiestehtävissä toiminut tamperelainen.

Työurallaan Anu Kartovaara on toiminut ensin lähihoitajana, sitten sairaanhoitajana pääasiassa päihde- ja mielenterveystyössä. Vuodesta 2010 lähtien hän on työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä päihde-, mielenterveys- ja vammaispalveluissa. Hän opiskelee Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulussa pääaineenaan johtaminen.

Hoitotyössä Anu Kartovaaralle on tärkeää asiakkaan aito, tasa-arvoinen kohtaaminen ja yksilöllisyys, johtamisessa uskallus ja yhdessä tekeminen. ”Otan uuden tehtävän vastaan ilolla ja nöyränä, Pirkanmaan Hoitokodilla on erinomainen maine ja ainutkertainen historia. Toivon pääseväni osaksi osaajien joukkoa ja odotan innolla työn tulevia haasteita ja mahdollisuuksia.”

Hoitokodin nykyinen johtaja Mirja Jussila jää eläkkeelle 1.9.2018. Hän on työskennellyt Hoitokodilla yhteensä 12 vuoden ajan, toiminnan alkuvuosina ensin sosiaalityöntekijänä ja 1.7.2014 alkaen johtajan tehtävässä. Mirja Jussila jättää Hoitokodin johtotehtävät luottavaisena ja kiitollisena seuraajalleen.

 

 

Vielä pienen hetken vierelläsi

Jenny Timosen dokumenttielokuva, jossa mukana kolme Pirkanmaan Hoitokodin saattohoitajaa. Elokuvan voit ostaa Suomalaisesta elokuvakaupasta tai Pirkanmaan Hoitokodin pääaulasta. Voit katsoa klippejä elokuvasta Aamulehden verkkosivuilta. Artikkeliin pääset tästä.