Ajankohtaista

Tervetuloa eturivin paikalle toteuttamaan ja kehittämään saattohoitoa!

Pirkanmaan Hoitokoti on Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiön ylläpitämä palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistunut 24- paikkainen yksikkö Tampereella. Toteutamme vaativan erityistason saattohoitoa sekä vuodeosasto- että kotihoitona. Pirkanmaan Hoitokoti on Suomen suurin ja vanhin saattohoitoon erikoistunut toimija (www.pirkanmaanhoitokoti.fi).

Haemme nyt moniammatilliseen työryhmäämme KOTIHOIDON OSA-AIKAISTA VASTUULÄÄKÄRIÄ 15.1.2020 alkaen. Kotihoidon lääkäri työskentelee Hoitokodilla kaksi päivää viikossa, joista toinen on toistaiseksi tiistai. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu vastaanoton pitäminen päiväkeskuspotilaille, kotikäynnit saattohoitopotilaiden luona ja moniammatillinen yhteistyö. Ideologianamme on toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa jossa huomioidaan potilaan lisäksi myös hänen läheisensä.

Etsimme joukkoomme kokenutta, ihmisläheistä, joustavaa ja moniammatillisesta työskentelystä nauttivaa henkilöä. Palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyskoulutus katsotaan eduksi. Kotihoidon lisäksi työnkuvaa voi täydentää sijaistamalla vuodeosaston lääkäriä lomien ja poissaolojen aikana.

Työsi tueksi saat kokeneen, syvällistä erityisosaamista omaavan ja sitoutuneen moniammatillisen työryhmän. Teet työtä ketterässä organisaatiossa ja kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työajat ovat neuvoteltavissa yksilöllisesti. Tehtävä antaa hienon mahdollisuuden olla kärkijoukossa kehittämässä erityisen vaativan saattohoidon palveluita Suomessa. Haku on voimassa soveltuvan henkilön löytymiseen asti.

Hakemukset: anu.kartovaara(at)pirkanmaanhoitokoti.fi

Lisätiedot: johtaja Anu Kartovaara, puh: 050 364 61 81 ja ylilääkäri Tarja Korhonen, puh 03-311 74 240

Pirkanmaan Hoitokodin vuosikertomus v. 2018

PDF-tiedostoPirkanmaanHoitokoti_VSK_2018.pdf (4.2 MB)
Vuosikertomus 2018

Vielä pienen hetken vierelläsi

Jenny Timosen dokumenttielokuva, jossa mukana kolme Pirkanmaan Hoitokodin saattohoitajaa. Elokuvan voit ostaa Suomalaisesta elokuvakaupasta tai Pirkanmaan Hoitokodin pääaulasta. Voit katsoa klippejä elokuvasta Aamulehden verkkosivuilta. Artikkeliin pääset tästä.