Ajankohtaista

Nuorten sururyhmä läheisensä menettäneille 15-19- vuotiaille

 

Kokoonnumme yhteensä 7 kertaa tiistai-iltaisin talvella 2021. Jokaisella kerralla on eri teema, jota pääset käsittelemään yhdessä toisten nuorten kanssa. Sururyhmä on suljettu ryhmä, joka tarkoittaa sitä, että osallistujat osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan ja uusia ryhmäläisiä ei oteta alun jälkeen. Luottamuksellinen yhdessä olo ja vertaistuki ovat tärkeitä periaatteita ryhmässä.

Keskustelemme saattohoidosta, kuolemasta, elämän merkityksestä, erilaisista tunteista ja kehollisista tuntemuksista suruun liittyen. Jutellaan myös siitä, miten elämää voi jatkaa menetyksen jälkeen ja miten kaverit ovat olleet mukana. Pohdimme, miten muistoja voi pitää yllä, saako iloita, mitä huolia matkalla on tullut ja voiko niitä jakaa. Käytämme keskustelun lisäksi musiikkia, piirtämistä, hengitys harjoituksia, muistokivien maalausta jne keinoina ilmaista itseämme.

Ole rohkea ja lähde mukaan!

Tapaamiskerrat ovat tiistai-iltaisin klo 17:00-18:30

26.1., väliviikko, 9.2., 16.2., 23.2., hiihtoloma, 9.3., 16.3., 23.3.

Ohjaajina toimivat terapeutti Satu Marttila sekä sairaanhoitaja Martta Holmevaara Ilmoittautua voit osoitteeseen satu.marttila@pirkanmaanhoitokoti.fi

tai WhatsApp 044-4729460/Satu

perjantaihin 8.1.2021 mennessä. Ryhmä on maksuton

-------------------------------

 

Pirkanmaan Hoitokodin kannatusyhdistyksen vuosikokous 19.11.20

 

Pirkanmaan Hoitokodin kannatusyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 19.11.20 Hoitokodilla. Kokouksessa käsitellään ry:n hallituksen esitystä yhdistyksen lakkauttamiseksi.

Pirkanmaan Hoitokotia ylläpitää Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiö. Hoitokodin kannatusyhdistys on säätiöstä erillinen toimija jolla on omat vastuuhenkilöt ja hallinto. 

Pirkanmaan Hoitokoti jatkaa toimintaansa täysin ennallaan riippumatta kannatusyhdistyksen toiminnan linjauksista ja tulevaisuudesta. Kanntusyhdistyksen piirissä on vuosien saatossa tehty korvaamatonta työtä Hoitokodin toiminnan tukemiseksi, mutta aktiivijäsenten löytäminen toimintaan on ollut viime vuosina kovin haasteellista. 

Pirkanmaan Hoitokodin toimintaa voi ry:n jäsenmaksun ohella tai sijaan tukea myös tekemällä lahjoituksen suoraan Hoitokodille.

---------------------------------

 

Päivitetty Covid-19 tiedote 1.10.2020

 

Noudatamme toiminnassamme sairaanhoitopiirin alueelle annettuja ohjeita.

Kaikilla Hoitokodilla työskentelevillä, asioivilla ja vierailevilla tulee olla suu-nenäsuojus. Maskia tulee käyttää koko vierailun ajan myös potilashuoneissa. Ikävä kyllä Hoitokodin tilaisuuksissa ei ole toistaiseksi tarjoiluja, sillä kahvittelua tai ruokailua ei voida mahdollistaa turvallisesti.

Henkilökunta ja vapaaehtoistyöntekijät ruokailevat turvaetäisyydet säilyttäen, erityisjärjestelyin. Maskiohjeistus ei koske potilaita eikä lapsille erikseen järjestettyjä hoidollisia tilaisuuksia.

Pirkanmaan Hoitokodin Päiväkeskuksen toiminta on edelleen tauolla, tällä erää vuoden 2020 loppuun asti. Kotihoidon käyntejä on tehostettu.

Kaikki Pirkanmaan Hoitokodin loppuvuoden koulutukset on peruttu. Hoitokodilta pyritään olemaan kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti. Koulutukset perutaan kokonaan loppuvuodelta 2020. Emme ota vastaan virailija- tai tutustujaryhmiä.

Läheisten keskusteluryhmät ja erilaiset sururyhmät jatkavat toimintaansa sovitusti. Nämä ryhmät toteutetaan vuodeosastosta erillisissä tiloissa ja onkin tärkeää, että ryhmien osanottajat käyttävät alakerran koulutustilan sisäänkäyntiä.

Pahoittelemme peruutuksista ja rajoituksista aiheutuvaa haittaa ja pahaa mieltä. Tarkoituksemme on suojata haavoittuvassa asemassa olevia potilaitamme ja varmistaa henkilökunnan terveenä pysyminen ja sitä kautta toimintamme jatkuvuus.

 

*****************************************************************************

Covid-19 tiedote 30.9.2020

Noudatamme ohjeistuksissamme Tays:in vuodeosastoilla voimassa olevaa linjausta maskien käytöstä. Osana Palliatiivista keskusta, vaativan erityistason saattohoidon yksikkönä toimimme osana erikoissairaanhoidon kenttää. 

* Suu-nenäsuojuksen käyttö: Kaikilla Pirkanmaan Hoitokodin vuodeosastolla vierailevilla, työskentelevillä tai vapaaehtoistyössä toimivilla tulee olla käytössä suu-nenäsuojus. Suojuksen käyttövelvoite koskee vuodeosaston yhteisiä tiloja ja potilashuoneita. Ohjeistus on voimassa toistaiseksi.

* Pirkanmaan Hoitokodin Päiväkeskuksen toiminta on edelleen tauolla, tällä erää vuoden 2020 loppuun asti. Kotihoidon käyntejä on tehostettu.

* Kaikki Pirkanmaan Hoitokodin loppuvuoden koulutukset on peruttu. Hoitokodilta pyritään olemaan kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä mahdollisimman pikaisesti. Koulutukset perutaan kokonaan loppuvuodelta 2020. Emme ota vastaan minkäänlaisia virailija- tai tutustujaryhmiä.

* Läheisten keskusteluryhmät ja erilaiset sururyhmät jatkavat toimintaansa sovitusti. Nämä ryhmät toteutetaan vuodeosastosta erillisissä tiloissa ja onkin tärkeää, että ryhmien osanottajat käyttävät alakerran koulutustilan sisäänkäyntiä.

Pahoittelemme peruutuksista ja rajoituksista aiheutuvaa haittaa ja pahaa mieltä. Tarkoituksemme on suojata haavoittuvassa asemassa olevia potilaitamme ja varmistaa henkilökunnan terveenä pysyminen ja sitä kautta toimintamme jatkuvuus.

Anu Kartovaara, johtaja.

 

**************************************************************************

 

Tervetuloa syksyn 2020 sururyhmään

Sururyhmä on tarkoitettu Pirkanmaan Hoitokodin piirissä läheisensä menettäneille.

Sururyhmä on suljettu vertaistukiryhmä, johon otetaan 7 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sururyhmä järjestetään Pirkanmaan Hoitokodissa.

Sururyhmässä jaetaan yhdessä luopumisen yksilöllisiä polkuja, käsitellään surun olemusta ja muistellaan. Lisäksi pohdimme olemassaolon kysymyksiä ja etsimme voimavaroja sekä rohkeutta tulevaisuuteen.

 

Sururyhmä kokoontuu seuraavasti:

ti 13.10. klo 17:00 – 19:00

ti 20.10. klo 17:00 – 19:00

Väliviikko

ti 3.11. klo 17:00 – 19:00

Väliviikko

ti 17.11. klo 17:00 – 19:00

ti 24.11. klo 17:00 – 19:00

Väliviikko

ti 8.12. klo 17:00 – 19:00

ti 15.12. klo 17:00 – 19:00

Ryhmäläisten on tarkoitus osallistua kaikkiin tapaamisiin. Suosittelemme, että läheisen kuolemasta on kulunut aikaa vähintään kolme kuukautta. Osallistuminen ryhmään on maksutonta. Sururyhmän ohjaajina toimivat terapeutti Satu Marttila ja sairaanhoitaja Martta Holmevaara.

Ilmoittauduthan puhelimitse numeroon 03 311 74240/sihteeri (arkisin klo 8.00 -15.00) Paikkoja on rajoitetusti.

***************************************************************************

Tiedote 4.9.2020/Ohjeet ja käytännöt covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi

Noudatamme toiminnassamme Tays:in sairaaloiden ohjeita, jotka päivittyvät jatkuvasti.

Vierailut Tays:in sairaaloiden vuodeosastoilla

  • Vain terveenä voi vierailla. Vierailijalla ei saa olla lieviäkään hengitysinfektio-oireita, kuten nuhaa.
  • Potilaalla voi olla samaan aikaan enintään kaksi vierasta.
  • Käytä käsihuuhdetta tullessasi sairaalaan, osastolle ja potilashuoneeseen sekä sieltä poistuessasi.
  • Vierailijoiden tulee käyttää suu-nenäsuojusta. Suu-nenäsuojuksia on saatavilla keskiaulan ovella sekä pääaulan wc-tiloissa.
  • Suu-nenäsuojus tulee olla päällä koko vierailun ajan. Emme tarjoile kahvia tai virvokkeita vierailijoille epidemia-aikana.
  • Rajoita vierailu lyhyeksi: potilaan luona voi käydä vieraita kerran päivässä 30 minuutin ajan, korkeintaan kaksi vierasta kerrallaan.
  • Jos potilaan kunto sallii, suosi tapaamista ulkona.
  • Pidä turvaetäisyys potilaisiin ja henkilökuntaan.

Et voi tulla vierailemaan:

  • Jos olet matkustanut kahden viikon sisällä missä tahansa ulkomailla.
  • Jos sinut on määrätty koronavirustartunnan vuoksi eristykseen tai koronavirukselle altistumisen vuoksi karanteeniin.

Potilaan voinnin muuttuessa ennakoiden lähestyvää kuolemaa, vierailulupia arvioidaan tapauskohtaisesti.

Lisätiedot ja kysymykset:

Anu Kartovaara, johtaja p. 050 364 6181 ja Tarja Korhonen, ylilääkäri: 03 311 74 240

************************************************************************

Kiinnostaako vapaaehtoistyö saattohoidossa?

Saattohoidossa on vahva, vuosikymmenien perinne vapaaehtoistyöstä. Vapaaehtoistyö ei koskaan korvaa ammattilaisen tekemää työtä, mutta vapaaehtoisilla on korvaamaton merkitys lähimmäisyyden työssä osana potilaan ja läheisten kohtaamista ja tukea. 

Pirkanmaan Hoitokodilla toimii noin sata aktiivista vapaaehtoista ja jälleen syksyn alkaessa rekrytoimme joukkoomme uusia toimijoita. Vapaaehtoistyötä tehdään tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin, riittää että olet tolkun ihminen ja että omasta mahdollisesta surukokemuksestasi on kulunut kohtuullinen määrä aikaa. Tehtäviä on kirpputorityöstä leivontaan, hartaustoimintaan ja potilaan vierellä oloon. Vapaaehtoistyö Hoitokodilla edellyttää sitoutumista säännölliseen, 2-4 kertaa kuukaudessa tapahtuvaa toimintaan vähintään yhdeksi toimintakaudeksi. 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan vapaaehtoistyöstä, tule vapaaehtoistyön infoiltaan maanantaina 7.9. klo 16:30-19. Kuulet tuolloin toiminnastamme ja paikalla on myös vapaaehtoisiamme kertomassa kokemuksiaan. Ilta ei edellytä sitoutumista.  

Kaikki vapaaehtoistyöstä infotilaisuuden jälkeen kiinnostuneet haastatellaan viikolla 38. Alkukoulutus on neljän torstai-illan kokonaisuus 24.9., 1.10.,8.10. ja 15.10. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Johanna Colliander, puh 050 440 1338 tai johanna.colliander(at)pirkanmaanhoitokoti.fi

************************************************************************

Tiedote 29.7.2020

 

Hoitokodin vierailurajoitukset on purettu. Korostamme kuitenkin edelleen jokaisen Hoitokodilla vierailevan omaa vastuullisuutta noudattaa ohjeita. Hoitokodilla voi vierailla ainoastaan täysin terveenä ja saavuttaessa tulee huolehtia käsienpesusta. Turhia kontakteja on syytä välttää ja järkeviä turvavälejä noudattaa. Säiden salliessa suotavinta on edelleen tavata läheisiä ulkona, jonne potilaita voidaan avustaa tarvittaessa niin pöytätuolilla kuin vuoteellakin.

Jos olet juuri palannut ulkomailta, Hoitokoti-vierailuja olisi syytä välttää. Tarvittaessa kysy henkilökunnalta neuvoa, miten toimia.

Valtakunnallisen ja paikallisen tilanteen ja viranomaisohjeistuksen mukaan saatamme muuttaa edellä mainittuja toimintakäytäntöjämme lyhyelläkin varoitusajalla.

 

************************************************************************


Tiedote 29.7.2020

 

Vierailukäytännöissä on edelleen rajoituksia, jotta voimme varmistaa potilaidemme hyvän hoidon, suojata henkilökuntaamme tartunnoilta ja varmistaa toimintamme jatkumisen.

Potilaiden luona voi vierailla rajoituksetta ulkona, jonne hoitajat tuovat potilaan tarvittaessa pyörätuolilla. Vuoteenkin saa helposti kuljetettua takapihan suojaisan aurinkoon. Myös parvekkeiden kautta on seurusteltu läheisten kanssa onnistuneesti.

Sisällä Hoitokodissa voivat lähiomaiset vierailla tilanteessa, jossa lääkärin arvion mukaan on kyse potilaan viimeisistä elinpäivistä.

Mikäli vierailet läheisesi vierellä Hoitokodissa, on tärkeää että vierailut toteutetaan potilashuoneissa ja vieraijoiden toivotaan välttävän oleilua Hoitokodin yleisissä tiloissa. Jos halutaan viettää yhteistä aikaa potilaan kanssa muualla kuin potilashuoneessa, sen voi toteuttaa ulkoillen.

Seuraamme tarkasti sairaanhoitopiirin terveydenhuollolle antamia ohjeita.

 

*************************************************************************

 

Tiedote, päivitetty 23.4.2020

 

Pirkanmaan Hoitokoti suhtautuu epidemiatilanteeseen vastuullisesti. Tärkein tehtävämme on suojata potilaita ja henkilökuntaamme sekä varmistaa hyvä hoito ja toimintamme jatkuminen.

Vierailut ovat mahdollisia ainoastaan lähiomaiselle potilas- ja tilannekohtaisesti harkiten.  Vierailla voi vain terveenä (ei flunssaoireita) hyvää käsihygieniaa noudattaen.

Vierailulle voi tulla vain sopimalla siitä etukäteen hoitajien kanssa, puh. 03 311 74 240.

Pahoittelemme kiellosta aiheutuvaa hankaluutta ja mielipahaa.

Hoitokodilla on riittävä määrä tarvittavia suojavarusteita ja olemme päivittäneet toimintakäytäntöjämme ja siivousohjeistustamme. Seuraamme aktiivisesti sairaanhoitopiirin ohjeita ja päivitämme jatkuvasti toimintakäytäntöjämme virallisten, näyttöön perustuvien ohjeiden mukaisesti.

Henkilökuntamme pääsee testeihin aina työterveyshuollon sitä suosittaessa.

Saattohoitotyömme vuodeosastolla ja kotipotilaiden luona jatkuu normaalisti. Pyrimme omalla toiminnallamme vähentämään tartuntariskiä ja mahdollistamaan henkilökuntamme häiriöttömän työskentelyn potilaan parhaaksi.

Toimintamme on 18.3. alkaen muuttunut seuraavasti:

*Päiväkeskustoiminta on keskeytetty. Päiväkeskuksen sijaan tehostetaan tarvittaessa kotikäyntejä.

*Kaikki Hoitokodille sovitut tutustumiset ja koulutustilaisuudet on peruttu tai siirretty syksyyn.

*Kaikki omaisten ryhmät: keskusteluryhmät vuodeosastolla, leskien ryhmä, 3kk muisteluilta ja sururyhmä peruutetaan.

* Vapaaehtoistyö Hoitokodilla on vähennetty minimiin ja vapaaehtoistyössä keskitytään vain lähimpään potilastyöhön. Lisäksi noudatamme vapaaehtoistyössä yläikärajaa, eli kaikki yli 70-vuotiaat on ohjattu pois vapaaehtoistyöstä.

* Sovitut muistotilaisuudet järjestetään, mutta uusia muistotilaisuuksia ei keväälle enää sovita.

Epäselvissä tilanteissa voit soittaa johtaja Anu Kartovaaralle, puh 050 364 61 81

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa eturivin paikalle toteuttamaan ja kehittämään saattohoitoa!

Pirkanmaan Hoitokoti on Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiön ylläpitämä palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistunut 24- paikkainen yksikkö Tampereella. Toteutamme vaativan erityistason saattohoitoa sekä vuodeosasto- että kotihoitona. Pirkanmaan Hoitokoti on Suomen suurin ja vanhin saattohoitoon erikoistunut toimija (www.pirkanmaanhoitokoti.fi).

Haemme nyt moniammatilliseen työryhmäämme KOTIHOIDON OSA-AIKAISTA VASTUULÄÄKÄRIÄ 15.1.2020 alkaen. Kotihoidon lääkäri työskentelee Hoitokodilla kaksi päivää viikossa, joista toinen on toistaiseksi tiistai. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu vastaanoton pitäminen päiväkeskuspotilaille, kotikäynnit saattohoitopotilaiden luona ja moniammatillinen yhteistyö. Ideologianamme on toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa jossa huomioidaan potilaan lisäksi myös hänen läheisensä.

Etsimme joukkoomme kokenutta, ihmisläheistä, joustavaa ja moniammatillisesta työskentelystä nauttivaa henkilöä. Palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyskoulutus katsotaan eduksi. Kotihoidon lisäksi työnkuvaa voi täydentää sijaistamalla vuodeosaston lääkäriä lomien ja poissaolojen aikana.

Työsi tueksi saat kokeneen, syvällistä erityisosaamista omaavan ja sitoutuneen moniammatillisen työryhmän. Teet työtä ketterässä organisaatiossa ja kehitysmyönteisessä ilmapiirissä. Työajat ovat neuvoteltavissa yksilöllisesti. Tehtävä antaa hienon mahdollisuuden olla kärkijoukossa kehittämässä erityisen vaativan saattohoidon palveluita Suomessa. Haku on voimassa soveltuvan henkilön löytymiseen asti.

Hakemukset: anu.kartovaara(at)pirkanmaanhoitokoti.fi

Lisätiedot: johtaja Anu Kartovaara, puh: 050 364 61 81 ja ylilääkäri Tarja Korhonen, puh 03-311 74 240

Vielä pienen hetken vierelläsi

Jenny Timosen dokumenttielokuva, jossa mukana kolme Pirkanmaan Hoitokodin saattohoitajaa. Elokuvan voit ostaa Suomalaisesta elokuvakaupasta tai Pirkanmaan Hoitokodin pääaulasta. Voit katsoa klippejä elokuvasta Aamulehden verkkosivuilta. Artikkeliin pääset tästä.

 

 

SAIRAANHOITAJAN AVOIN TYÖSUHDE

 

Haemme vuodeosastollemme kahta saattohoidon osaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen. Sairaanhoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää. Pystyt sitoutumaan Hoitokodin vahvasti arvosidonnaiseen toimintaan, jossa kaiken kes-kiössä on vankka yksilövastuisen hoitotyön perinne, laadukas oirehoito ja läheisten tukeminen. Si-nulla on jatkuva halu kehittää omaa osaamistasi näyttöön perustuen. Lisäksi sinulla on hyvät vuoro-vaikutustaidot ja saattohoitotyön vaatimaa tilannetajua sekä lämminhenkisyyttä.

 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja tuomaan esiin vahvuutesi. Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, jossa olemme aidosti kiinnostuneita työhyvin-voinnista. Työ on kolmivuorotyötä. Vuodeosastolla toimimisen lisäksi edellytetään valmiutta työs-kennellä tarvittaessa kotihoidossa tai muissa tehtävissä liittyen saattohoidon toteuttamiseen.

 

Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillis-tusta Suomessa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnassa painotamme henkilökohtaista soveltuvuutta saattohoitotyöhön ja hyviä työyhteisötaitoja. Eduksi katsotaan voi-massa olevat lääkeluvat, palliatiivisen hoitotyön erikoistumiskoulutus (AMK) ja kokemus Uranus-potilastietojärjestelmästä.

 

Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika. Palkka määräytyy AVAINTES:n perusteella. Valitun henki-lön on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tuija Palomäki puh. 050 543 3324 tiistaina 14.4.2020 kello 14 - 16 ja torstaina 16.4.2020 kello 10 - 13. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 24.4. mennessä osoitteeseen anu.kartovaara@pirkanmaanhoitokoti.fi

 

Haastattelut tullaan suorittamaan 5.5.2020. Epidemiatilanteesta huolimatta toteutamme haastattelut tavaten hakijat henkilökohtaisesti. Haastattelut tapahtuvat erillään vuodeosastosta ja noudatamme riittävää etäisyyttä koko tapaamisen ajan.

 

Ajankohtaista saattohoidosta


Pirkanmaan Hoitokodin vuosikertomus v. 2018

PDF-tiedostoPirkanmaanHoitokoti_VSK_2018.pdf (4.2 MB)
Vuosikertomus 2018

 

------------------------

1.2.2020

Tervetuloa kevään 2020 Sururyhmään

 

Sururyhmä on tarkoitettu Pirkanmaan Hoitokodin piirissä läheisensä menettäneille.

Sururyhmä on suljettu vertaistukiryhmä, johon otetaan 7 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sururyhmä järjestetään Pirkanmaan Hoitokodissa.

Sururyhmässä jaetaan yhdessä luopumisen yksilöllisiä polkuja, käsitellään surun olemusta ja muistellaan. Lisäksi pohdimme olemassaolon kysymyksiä ja etsimme voimavaroja sekä rohkeutta tulevaisuuteen.

 

Sururyhmä kokoontuu seuraavasti:

ti 3.3. klo 17:00 – 19:00

ti 10.3. klo 17:00 – 19:00

Väliviikko

Väliviikko

ti 31.3. klo 17:00 – 19:00

ti 7.4. klo 17:00 – 19:00

ti 14.4. klo 17:00 – 19:00

ti 21.4. klo 17:00 – 19:00

Väliviikko

ti 5.5. klo 17:00 – 19:00

 

Ryhmäläisten on tarkoitus osallistua kaikkiin tapaamisiin. Suosittelemme, että läheisen kuolemasta on kulunut aikaa vähintään kolme kuukautta. Osallistuminen ryhmään on maksutonta. Sururyhmän vetäjinä toimivat terapeutti Satu Marttila ja sairaanhoitaja Tuija Palomäki.

Ilmoittaudu puhelimitse numeroon 03 311 74240/sihteeri (arkisin klo 8.00 -15.00) viimeistään 14.2.2020.

 

KEVÄÄN SURURYHMÄ ON TÄYNNÄ. UUSI AIKUISTEN SURURYHMÄ JÄRJESTETÄÄN SYKSYLLÄ.

 

--------

1.12.2019

Haemme työsuhteeseen talouspäällikköä

 

Tarjolla mielenkiintoinen tehtävä omaleimaisessa työympäristössä. Jos etsit merkityksellistä työtä, tässä Sinulle, talousosaaja, uusi työpaikka:

Haemme Pirkanmaan Hoitokotiin 30-40 % osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan säätiömme taloushallinnosta ja sopimusasioista. Tehtäviisi sisältyy talouden suunnittelu, seuranta sekä analyysit ja ennusteet kuukausiraportointeineen ja tilinpäätöksineen. Vastaat myös sijoitustoiminnastamme, vuokra-asuntojemme isännöinnistä sekä ostotoiminnasta. Olet aktiivisessa yhteistyössä säätiömme hallinnon, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja toimittajaverkostomme kanssa. Kuulut Hoitokodin johtoryhmään ja raportoit hoitokodin johtajalle.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden taloushallinnon kokemusta yksityiseltä/julkiselta/voittoa tavoittelemattomalta sektorilta. Ymmärrys arvosidonnaisen organisaation toiminnan periaatteista on sinulle eduksi. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia, mutta pitkäjänteisyytesi riittää myös yksityiskohtaiseen sopimustekniikkaan. Toimit strategisena johdon kumppanina sekä hoidat sopimusneuvottelut ammattimaisen jämptillä otteella. Mahdolliset aikaisemmat verkostosi toimintaympäristöstämme tukevat työssä menestymistäsi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökunnan kanssa talouden kokonaisvastuun parissa. Tehtävä sopii erinomaisesti esim. yrittäjälle tai muutoin osa-aikaiseen, joustavaan työaikaan soveltuvalle ammattilaiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ti 3.12. klo 13-14 ja ma 9.12. klo 14-15. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa uratori.mps.fi 11.12.2019 mennessä.