Koulutus

 

 

Pirkanmaan Hoitokoti tarjoaa saattohoitokoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä opiskelijoille.Koulutuksia järjestämme omissa koulutustiloissamme sekä tarvittaessa omalla työpaikkallasi tai oppilaitoksessa. Katso erillinen kouluttajaesitteemme kohdasta koulutusta ammattilaisille ja opiskelijoille.

Hoitokodissa järjestetään kysynnän mukaan (kesäkuukausia lukuun ottamatta) viikoittain pääsääntöisesti torstaisin Elämää kuolevan lähellä – koulutuspäiviä sekä omiin tarpeisiinne räätälöityjä opintokäyntejä sekä pelkästään ammattilaisille suunnattua saattohoitokoulutusta. Tarkempaa lisätietoa näistä saat kohdasta koulutusta ammattilaisille ja opiskelijoille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä koulutuspäivien osalta johtajaan Anu Kartovaaraan, niin etsitään yhdessä sopiva ajankohta ja toteutustapa.

Hoitokodissa järjestetään vuosittain vapaaehtoistoiminnan organisointikurssi tahoille, jotka haluaisivat aloittaa tai kehittää vapaaehtoistoimintaa yhteisöissään. Lisätietoa organisointikurssista löydät kohdasta vapaaehtoistoiminta.

Hoitokoti järjestää myös maksullisia tutustumiskäyntejä tahoille, jotka haluaisivat aloittaa tai kehittää saattohoitoa omissa yksiköissään. Lisätietoa johtajalta tai osastonhoitajalta.

Hoitokoti toimii aktiivisesti sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoiden harjoittelupaikkana. Lisätietoa löydät kohdasta työssäoppimispaikat Hoitokodilla. Tarjoamme lisäksi sairaanhoitajille ja lääkäreille palliatiivisen ja saattohoidon erikoistumis- ja erityispätevyystutkintojen harjoittelupaikkoja sekä vanhustyön erikoisammattitutkinnon kuolevan ihmisen näyttötutkintoon valmistavia harjoittelupaikkoja.

Koulutusvaraus / Yhteydenottopyyntö: Elämää kuolevan lähellä koulutuspäivään

 

Oletko varaamassa koulutuspäivää?

Voit jättää sähköisellä lomakkeella yhteydeottopyynnön koulutuspäivästä. 

*
*
*

Elämää kuolevan lähellä koulutuspäiviä mahdollisuus järjestää keskiviikkoisin ja torstaisin. 

*
*

Koulutupäivän luentorungon löydät kohdasta: koulutus ammattilaisille ja opiskelijoille. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.