Koulutus

 

 

Pirkanmaan Hoitokoti on saattohoidon uranuurtaja pohjoismaissa: työntekijöillämme on vuosien kokemus haasteellisimmista saattohoitotilanteista. Hoitokotia ylläpitää Syöpäpotilaiden Hoitokotisäätiö, jonka yhtenä tavoitteena on lisätä saattohoitotietoisuutta ja – osaamista. Kaikki kouluttajamme toimivat käytännön saattohoitotyössä Hoitokodilla. Terveydenhuollon koulutuksen lisäksi heillä on laajasti lisä- ja menetelmäkoulutusta. He toimivat asiantuntijoina erilaisissa saattohoitoa kehittävissä työryhmissä valtakunnallisesti ja kouluttavat koko Suomen alueella.

Kaikki koulutusesitteemme löydät tästä linkistä: koulutusta ammattilaisille ja opiskelijoille.

Hoitokodissa järjestetään tilauksesta keskiviikkoisin ja torstaisin Elämää kuolevan lähellä – koulutuspäiviä. Päivä on tarkoitettu orientaatioksi saattohoitoon esimerkiksi alan opiskelijoille. Päivästä voidaan räätälöidä myös lyhyempi opintokäynti työyhteisön tarpeisiin. Hinta: 20€ / opiskelija (min 10 hengen ryhmä) tai 600€ / työryhmä.

Älä pelkää kuolemaa – koulutusiltapäivät on kolmen koulutusiltapäivän kokonaisuus liittyen saattohoitoon ja kuoleman kohtaamiseen. Koulutusten tavoitteena on hälventää kuolevan hoitoon liittyviä pelkoja ja lisätä henkilökunnan saattohoito-osaamista. Koulutukset on suunnattu erityisesti käytännön hoito- ja hoivatyötä tekeville. Koulutusiltapäivän hinta on 60€. Kevään 2019 koulutukset ovat jo täynnä. Käy tarkistamassa syksyn koulutuspäivät linkin kautta ja ilmoittauduthan pikaisesti mukaan!

Ammattilaisten koulutuspäivät järjestetään keväällä 2019 23.4. ja 7.5. Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä saattohoidosta ja siihen keskeisesti liittyvistä ilmiöistä pintaa syvemmältä. 24.3. järjestettävä Kannettuna ja turvassa - koulutuspäivä tarjoaa näkökulmia, oivalluksia ja työvälineitä hyvän saattohoidon ja potilaan parhaan mahdollisen elämänlaadun turvaamiseen. 7.5. koulutuspäivän teem on rakkaudesta ihmiseen. Päiviin on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Tarkemmat tiedot päivien ohjelmasta.

Hoitokodilla järjestettävät koulutukset ja opintokäynnit: johtaja Anu Kartovaara p. 050 364 61 81 tai anu.kartovaara(at)pirkanmaanhoitokoti.fi

Jos haluat kouluttajan omalle työpaikallesi, ole yhteydessä suoraan kouluttajiin, joiden tiedot löydät esitteestä.

 

 

Koulutusvaraus / Yhteydenottopyyntö: Elämää kuolevan lähellä koulutuspäivään

 

Oletko varaamassa koulutuspäivää?

Voit jättää sähköisellä lomakkeella yhteydeottopyynnön koulutuspäivästä. 

*
*
*

Elämää kuolevan lähellä koulutuspäiviä mahdollisuus järjestää keskiviikkoisin ja torstaisin. 

*
*

Koulutupäivän luentorungon löydät kohdasta: koulutus ammattilaisille ja opiskelijoille. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.