Vapaaehtoistyöntekijöiden varainhankinta

Vapaaehtoistyöntekijät ylläpitävät Hoitokodin tiloissa Kymppi-Kirppistä, järjestävät vuosittain joulu- ja pääsiäismyyjäisiä sekä osallistuvat/järjestävät erilaisia hyväntekeväisyystapahtumia Hoitokodin toiminnan tukemiseksi ja potilaiden ja heidän läheistensä hyvinvoinnin edistämiseksi. Hoitokodin pääaulassa sijaitsevan itsepalvelu-uniikkiputiikin myynnissä olevat kädentaitotiimin käsityö- ja askartelutuotteet ja leipomistiimin itsepalveluperiaatteella toimivaan kanttiiniin valmistamat pullatuotteet ovat osa vapaaehtoistyöntekijöiden varainkeruuta.

Kymppi-Kirppis

Kymppi-Kirppis palvelee asiakkaitaan ma - la klo 11 - 16 alakerran tiloissa. Kirppis vastaanottaa myös hyväkuntoisia lahjoituksia. Päivän kirppisvapaaehtoistyöntekijän tavoittaa tarvittaessa numerosta 03 3117 4236.

Kädentaitotiimi

Vapaaehtoistyöntekijöiden kädentaitotiimi valmistaa monipuolisesti erilaisia käsitöitä ja askartelutuotteita pääaulan uniikkiputiikkiin, jossa toimitaan itsepalveluperiaatteella. Toimistoaikoina myös pankkikortti toimii maksuvälineenä.

Leipomistiimi

Vapaaehtoistyöntekijöiden leipomistiimi valmistaa viikottain herkullisia pullia tai muita leivonnaisia. Niitä voi nauttia kahvin, teen ja muiden virvokkeiden kanssa pääaulan kanttiinissa, joka toimii ympärivuorokauden itsepalveluperiaatteella.

Myyjäiset

Vapaaehtoistyöntekijät järjestävät myyjäiset Hoitokodin tiloissa kahdesti vuodessa: viikkoa ennen pääsiäistä pääsiäsmyyjäiset ja marraskuun viimeisenä lauantaina joulumyyjäiset. Etukäteen otamme kiitollisuudella vastaan erilaisia tuotelahjoituksia myyjäisten pullapuotiin, lahjapuotiin ja arpajaisiin.

Vapaaehtoistyöntekijöiden varainhankintaan liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä vapaaehtoistoiminnan ohjaajaan (p. 050 440 1338, johanna.colliander@pirkanmaanhoitokoti.fi)