Työpaikkailmoitus: Laitoshuoltaja, keikkalainen

Syöpäpotilaiden hoitokotisäätiö on ylläpitänyt 34 vuotta Pirkanmaan Hoitokodin toimintaa Tampereella. Pirkanmaan Hoitokoti on vaativan erityistason saattohoitokoti, missä on 24-paikkainen vuodeosasto, kotisaattohoito- ja päiväkeskustoimintaa. Hoitokoti on toiminut vuodesta 2020 alkaen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sidosyksikkönä ja osana TAYS:n palliatiivisen keskuksen toimintaa.

Syöpäpotilaiden hoitokotisäätiö tarjoaa hospice-käsitteen mukaista korkealaatuista hoitoa, jonka päämääränä on parantaa kuolevien potilaiden ja heidän läheistensä elämän laatua. Toimimme moniammatillisesti hyödyntäen kaikkien ammattilaisten osaamista potilaan ja hänen läheistensä parhaaksi.

Haemme keikkalaista laitoshuoltajan monipuolisiin tehtäviin.

Laitoshuoltajana vastaat vuodeosaston ja potilashuoneiden siivouksesta ja Hoitokodin yleisestä viihtyvyydestä, onhan esteettinen ja kodinomainen ympäristö yksi toimintamme kulmakivistä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ruoanvalmistusta ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Työvuoroissa vastaat myös Hoitokodin pyykkihuollosta.

Etsimme tehtävään hyvän tilannetajun omaavaa ihmistä, joka pystyy työskentelemään asiakaspalveluhenkisesti vuodeosaston vaihtuvissa tilanteissa. Työvuoroja on seitsemänä päivänä viikossa klo 7–20. Laitosapulaisen työvuorot Hoitokodilla ovat 8–10 h.

Toivomme Sinulta alan koulutusta ja/tai työkokemusta, mutta ne eivät ole kynnyskysymyksiä Arvostamme itsenäistä, reipasta työotetta, joustavaa ja ystävällistä palveluasennetta, lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva hygieniapassi.

Tueksesi saat sitoutuneen työporukan ja hyvän perehdytyksen.

Lisätietoja voit kysyä ravitsemuspäällikkö Anne Pekkaselta p.03-3117 4232 klo 12.30–13.30.

Hakemukset voi toimittaa anne.pekkanen@pirkanmaanhoitokoti.fi  28.10.2022 klo 15 mennessä.