REKRY: sairaanhoitaja vaativan erityistason saattohoitoon

Pirkanmaan Hoitokoti on palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistunut 24-paikkainen yksikkö Tampereella. Toteutamme vaativan erityistason saattohoitoa sekä vuodeosasto- että kotihoitona. Pirkanmaan Hoitokoti on Suomen suurin ja vanhin saattohoitoon erikoistunut toimija (www.pirkanmaanhoitokoti.fi). Toimimme osana Tays Palliatiivista keskusta.

Omaamme vahvan, omaleimaisen toimintakulttuurin, joka on ollut voimavaramme jo vuosikymmeniä. Työsuhde-etuina meillä on kattavat työterveyshuollon palvelut, e-passi, maksuttomat päiväkahvit herkkuineen sekä maksuton työntekijäpysäköinti.

Meillä on matala hierarkia sekä pieni ja ketterä organisaatio. Työsi tueksi saat kokeneen, moniammatillisen työryhmän.

Työvuorosuunnittelu toteutetaan kuudeksi viikoksi kerrallaan ja pyrimme painottamaan yksilöllisiä toiveita, jotka työntekijä voi itse jättää suoraan järjestelmään. Halutessaan työsuhteen voi osa-aikaistaa määräajaksi.

Valinnassa painotamme saattohoitoympäristön edellyttämää tilannetajua ja hienotunteisuutta sekä valmiutta sitoutua arvojemme mukaiseen toimintaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Aloitusajankohta: sopimuksen mukaan
Palkka: AVAINTES

Hakumenettely:

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 30.5.2022 mennessä
sähköpostilla: tuija.sarviharju@pirkanmaanhoitokoti.fi.
Haastattelut suoritetaan 1.6., 2.6. ja 6.6.