Pirkanmaan hoitokodille haetaan johtajaa

Syöpäpotilaiden hoitokotisäätiö on ylläpitänyt 34 vuotta Pirkanmaan hoitokodin toimintaa. Pirkanmaan hoitokoti on vaativan erityistason saattohoitokoti Tampereella. Saattohoitokodissa on 24-paikkainen vuodeosasto, kotisaattohoito ja päiväkeskustoimintaa.  Hoitokoti on toiminut vuodesta 2020 alkaen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sidosyksikkönä ja osana TAYS: n palliatiivisen keskuksen toimintaa.

Syöpäpotilaiden hoitokotisäätiö tarjoaa hospice-käsitteen mukaista ammattitaitoista hoitoa, jonka päämääränä on parantaa kuolevien potilaiden ja heidän läheistensä elämän laatua.

Haemme nyt hoitokodille

Johtajaa

vastaamaan säätiön toiminnan operatiivisesta johtamisesta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme saattohoidon, henkilöstöhallinnon ja sote-palveluiden osaamista sekä johtamiskokemusta. Arvostamme kyvykkyyttä vuorovaikutukseen ja yhteistyöhön henkilökunnan, hallinnon sekä sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuden tehdä työtä osana sitoutunutta ja ammattitaitoista yhteisöä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Markku Virkamäki puh. 040-5655 370 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10.30 ja hoitokodin ylilääkäri, vs. johtaja Tarja Korhonen puh. 050-3646 181 tiistaisin ja torstaisin klo 9-10 tai sähköpostitse markku.virkamaki@gmail.com ja tarja.korhonen@pirkanmaanhoitokoti.fi.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen anne.salminen@pirkanmaanhoitokoti.fi 26.9.2022 mennessä. Tästä osoitteesta emme vastaa tiedusteluihin. Tulemme testaamaan kärkiehdokkaat soveltuvuustestillä.