Päiväkeskus aukeaa jälleen elokuussa

Päiväkeskuksessa on tarjolla vapaamuotoista seurustelua yhdessä muiden potilaiden ja läheisten kanssa sekä mahdollisuus tavata työntekijöitämme. Aamupäivisin järjestetään pelkästään läheisille tarkoitettu keskusteluryhmä ja iltapäivisin on ohjelmallinen kahvihetki hoitokodin pääaulassa. Myös vuodeosaston potilaat läheisineen ovat tervetulleita kahvihetkeen.

Koronatilanteen helpottaessa päiväkeskus avaa uudelleen ovensa tiistaina 3.8.2020. Tavattavissa ovat kotisairaanhoitaja Anja, kotihoidon lääkäri Anna, sosiaalityöntekijä Liisa sekä tuttuja vapaaehtoisia.

Kaikki päiväkeskukseen aiemmin käytetty työaika on epidemia-aikana keskitetty käynteihin potilaiden luona ja puhelimitse annettuun neuvontaan.

Päiväkeskus on avoin kaikille hoitokodin palveluiden piirissä oleville potilaille ja heidän läheisilleen ilman ajanvarausta tai etukäteis-ilmoittautumista. Tarjoilujen järjestämistä varten olisi kuitenkin hyvä, että ilmoitat palvelusihteerillemme etukäteen tulostasi.

Päiväkeskuspäivän aikaiset lääkärin vastaanottoajat järjestelee kotihoitaja Anja, joten jos koet tarvitsevasi lääkärin vastaanottoaikaa, olethan asiasta yhteydessä etukäteen Anjaan.