Läheisten keskusteluryhmä toimii koko kesän

Ryhmää ohjaavat vuoroviikoin psykoterapeuttimme ja koulutuksen saaneet vapaaehtoistyöntekijät. Ryhmä kokoontuu takkahuoneella hoitokodin alakerrassa. Toiminta on luottamuksellista.

Voit itse päättää kuinka paljon ja mitä asioita haluat omasta tilanteestasi ryhmässä kertoa. Yhteinen vaikeiden asioiden jakaminen helpottaa yleensä aina oloa ja vaikka jokainen tilanne on aina erityinen, on jokaisen helpompi jaksaa kun on kohdannut toisia, samojen asioiden äärellä olevia.

Ryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on osallistujille maksuton. Ryhmä kokoontuu kesän ajan perjantaisin klo 14-15 ja syksyllä, päiväkeskuksen käynnistyessä ryhmä myös tiistaisin. Ryhmä kokoontuu turvaetäisyyksin ja kokoontumiset toteutetaan vielä toistaiseksi maskien suojissa.

Ryhmään käydään tarvittaessa myös kutsumassa vuodeosastolla olevia läheisiä ennen ryhmän alkua. Myös kotipotilaiden läheiset ovat tervetulleita. Ryhmässä on syntynyt arvokkaita ystävyyssuhteita jotka ovat auttaneet läheisiä jaksamaan vaikeassa elämäntilanteessa myös hoitokotijakson jälkeen.

Tarkista tapaamispäivät kalenterista!