Hoitokodin syksyn koulutustarjonta on julkaistu

Aloittelemme uudelleen koulutuksia koronasulun jälkeen. Koulutuksissamme puhutaan paljon läsnäolosta ja kohtaamisesta ja siksi toivoisimme, että myös koulutuksissamme voisimme kohdata kasvokkain. Toivotammekin kouluttautujat ensi sijaisesti tervetulleeksi hoitokodin koulutustiloihin. Ensimmäistä kertaa alamme tarjota myös etäkoulutusmahdollisuutta, joka mahdollistaa osallistumiset myös kauempaa, muualta Suomesta.

Olemme perinteisesti toteuttaneet perehtymispäiviä alan opiskelijoille ryhmäkohtaisilla varauksilla. Syksyn 2021 aikana toteutamme perehtymispäiviä erikseen ilmoitettuina ajankohtina, kerran kuukaudessa. Oppilaitos voi tilata itselleen linkin perehtymispäivään ryhmähinnalla.

Tuttu Älä pelkää kuolemaa- koulutussarjamme jatkuu myös ensi syksynä. Koulutuspäivä on kehitetty palautteiden perusteella erityisesti asumispalveluissa ja kotihoidossa työskentelevien hoitajien osaamisen kehittämiseen. Se on saanut paljon kiitosta ja iltapäivät ovat yleensä täyttyneet hyvin nopeasti. Varaathan siis organisaatiollesi kiireesti paikkoja jos haluat mukaan.

Ammattilaisten koulutuspäivässä keskitymme jälleen kivunhoidon erityiskysymyksiin.

Löydät koulutustarjontamme täältä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Hoitokodin johtaja, Anu Kartovaara
anu.kartovaara@pirkanmaanhoitokoti.fi
p. 050 364 6181